Zeilmakerij

Waar komt het echte vakmanschap meer tot uitdrukking dan in het perfect passen van een bootkap, sprayhood of bimini. Gelukkig hoeft u zich bij ons daarover geen zorgen te maken.
Materiaalkeuze en stikselsoort zijn essentieel voor precies die juiste pasvorm en afwerking van de allerhoogst denkbare klasse. Ook leveren we al uw Zeilen specifiek ingemeten voor uw boot.

Bootkappen

Wij hebben ruime ervaring met het vervaardigen, aanpassen, repareren, en onderhoud van bootkappen.

Wegens de enorme toeloop en continuïteit van de werkzaamheden kiezen we momenteel ervoor om alleen boten op trailers, die naar onze locatie kunnen komen, te voorzien van een nieuwe dektent.

Bimini's

Dit, op een roestvrij RVS buisframe aan de reling bevestigde, 'Schaduw-makertje' heeft voor ons, wegens onze ruime Mediterraanse ervaring géén geheimen meer.
Gemaakt op de manier zoals gebruikelijk voor de Middellandse Zee zorgen wij ervoor dat er een sterk en strak product geleverd wordt.
Bevestiging, spanbanden en uitvoering zijn genoegzaam bekend, en garanderen u zo een top product voor een acceptabele prijs.

Dekzeil

Daar waar traditie en moderne materialen zich vinden. De afweging van het beste type synthetisch doek voor de specifieke toepassing, tussen traditionele fabricatie en het uitleggen van het doek op een moderne manier, alles in onze vertrouwde handen.
Met overgave en vakkennis wordt beslist hoe uw dekkleed het beste gemaakt kan worden. Er wordt daarom veel aandacht geschonken aan juist die factoren welke uw nieuwe kleed een bijzonder geheel van uw schip maken.

Zeilen

Een zeil van uw zeilboot krijgt veel te verduren gedurende zijn leven en zal eens aan vervanging of een upgrade toe zijn. Met onze ervaring qua inmeten en materiaalkennis kunt u hiervoor bij ons goed terecht. We werken samen met het gerenommeerd bedrijf SailSelect, zodat u snel kunnen voorzien van een hoge kwaliteit nieuw zeil.
Alle door ons geleverde zeilen zijn computer assisted ontworpen, geplot en gesneden. Gemaakt uit de beste en modernste materialen zoals: Bainbridge, Contender en Polyant.

Zeilhuik & Rolfokhoes

Een zeil verdient het om goed te worden opgeborgen om zijn levensduur aanzienlijk te verlengen en het zeil mooi te houden. Een goed aangemeten zeilhuik of rolfokhoes is daarom geen overbodige luxe, maar een noodzaak.
Ook hier zorgen we voor goed op maat gemaakte passende oplossing.

Zeilhuiken en Rolfokhoezen zijn ook eenvoudig via onze Webwinkel te bestellen.

Materialen & onderdelen

Natuurlijk helpen we ook als u zelf aan de slag wilt met uw bootkap, bimini of dekzeil. Wij leveren alleen top kwaliteit produkten. En met meer dan 35 jaar ervaring als zeilmaker en stoffeerder weten wij wat u nodig heeft. Heeft u vragen? Wij helpen u graag. Ook kunnen wij producten op maat leveren.

Ga snel verder naar de webwinkel zeilmakerswinkel.nl voor ons uitgebreide assortiment.

We denken en kijken graag met u mee.

Neem contact met ons op en dan kunnen we uitvoerig jullie wensen bespreken zodat we samen tot een oplossing komen die uw boot verdiend.

Adres op de kaart


Adres & Contact

  • Zeilmakerij Koopman
  • Jef & Geneviève Koopman
  • Haelerweg 62
  • 6085EC Horn
  • telefoon: +31 (0) 475 589110
  • mobiel: +31 (0) 650 260040
  • email: Contact formulier
  • KvK: 13040133
  • Ons BTW nummer is per e-mail bij ons op te vragen.